DAG VOL NOTEN

Steeds meer Nederlanders ontdekken de enorme variatie in verse noten en zuidvruchten. Noten zijn niet langer een snack voor bij de borrel, maar zijn op elk moment van de dag een lekker en voedzaam alternatief voor andere versnaperingen. Laat u bij UwNotenspecialist verrassen door de lekkerste producten.

GOEDEMORGEN MET NOTEN

Lekker hoor een droge boterham of cracker vroeg in de ochtend. We switchen wat af qua ontbijt en slaan ook vaak ’t ontbijt over.  Toch blijft het ontbijt belangrijk om de interne ’motor’ goed op te starten. Een voedzaam ontbijt zorgt dat u elke dag tegen een stootje kan. Steeds meer Nederlanders ontdekken daarom yoghurt met noten en (gedroogd) fruit als start van de dag. Lekker samen in een schaaltje, maar ook als smoothie een lekkere en vooral zeer vezelrijke en voedzame combinatie.  Nederland ontdekt ’t nieuwe verantwoorde ontbijten. UwNotenspecialist stelt graag een smakelijke ’ontbijt’ mix voor u samen.

GEZONDEMORGEN

U kunt natuurlijk vitaminepillen en andere kunstmatige voeding-verrijkers aan uw ontbijt toevoegen. Maar een echte ’gezondemorgen’ start pas met 7 walnoten. Elke dag 7 walnoten zorgt voor een betere weerstand en geeft een geweldige energieboost. Steeds meer Nederlanders gaan fitter naar hun werk of houden het langer vol. En dat door ’t eten van 7 walnoten per dag bij ’t ontbijt. Dat is nog eens een krachtig verhaal.

NOOTJE BIJ DE KOFFIE

We kennen ’t allemaal; zo na 10.00u beginnen we toch weer trek te krijgen. Alleen een bakje koffie vult niet genoeg. We nemen dan een tussendoortje. Deze zijn dan vaak voorzien van veel suikers, maar bevatten nauwelijks enige voedingswaarde. Dat kan anders. Een handje noten of zuidvruchten is het alternatief! Een gezond, lekker en echt voedzaam tussendoortje of snack dat door steeds meer werkende of studerende Nederlanders ontdekt wordt.

GEZOND LUNCHEN

Een lekkere salade met wat noten of zonnebloempitten? Een fruitsmoothie met Gojibessen en chiazaad? Een sandwich met warme geitenkaas, honing en walnoten? We kunnen nog wel even doorgaan met lekkere en voedzame suggesties voor uw lunch. Met noten of zuidvruchten maakt u van uw lunchgerecht elke dag weer iets bijzonders. 

4 UUR: EEN KOPJE NOOTJES

Een zout soepje uit een zakje of een zakje chips rond 4 uur ’s-middags kunnen lekker zijn, maar even later krijgt u alweer trek. Neem elke dag eens een bekertje of kopje rauwe noten mee. Een voedzamer tussendoortje bestaat er niet en het is nog heerlijk gezond ook. Haal met noten meer energie uit die laatste uurtjes van de dag! Vraag Uw Notenspecialist naar ’studentenhaver’ of een andere smaakvolle notenmix.

NO NUTS, NO DINER

Het lijkt meer dan een kortstondige trend te worden: de flextariërs. Steeds meer mensen laten af en toe vlees staan of eten gewoon minder vlees. Toch heb je de bouwstoffen uit vlees nodig. Noten zijn daarom een goed alternatief. Bovendien zijn er voldoende noten om mee te variëren of om mee te kokkerellen. Kookboeken en kooktijdschriften staan tegenwoordig vol met de lekkerste ’noten’ recepten.

HEEL HOLLAND BAKT...MET NOTEN

Vooral in het weekend is het heerlijk om na het eten nog even koffie met iets lekkers te nemen. Het bakken van taarten en cakes is weer helemaal in. UwNotenspecialist heeft de lekkerste ingrediënten voor uw taart. Of ’t nu hazelnoten voor de appeltaart zijn, pecannoten voor in de chocoladetaart, walnoten voor in de carameltaart of amandelen voor over de boterkoek, UwNotenspecialist denkt graag met u mee. Wat is er lekkerder dan zo’n zelf gebakken taart met een lekkere verse espresso of cappuccino? 

BORRELNOOTJES

Lekker onderuit op de bank voor de TV of gezellig natafelen met vrienden en een flesje wijn? Ook voor de lekkere trek later op de avond heeft UwNotenspecialist de heerlijkste noten en notenmixen, zowel gebrand als ongebrand! De hele dag door bakt Uw Notenspecialist op markt verse noten. Wat dacht u van warme cashewnoten met een beetje zout of net vers gebrande pistachenootjes? Kom naar de markt voor echt verse noten en proef ’t verschil maar eens. Gezellige avond.

GEK OP NOTEN
CONTACT   DISCLAIMER   ONTWIKKELD DOOR 52GRDN NRDRBRDT | STRØM